And The Band Played On: tweede Paradiso-show!

And The Band Played On, het muzikale gezelschap met onder meer leden van De Dijk, Normaal en Sjako!, brengt in Paradiso niet één, maar twee keer hun hommage aan The Band. De avondshow op 2 december is uitverkocht, daarom is er een middagshow toegevoegd. Voorverkoop start vrijdag 10 november via de welbekende voorverkoopadressen.

Sjako! uitverkocht!

Sjako! breekt (eigen) record na record. Na Paradiso Amsterdam, Victorie Alkmaar en Patronaat Haarlem is ook Luxor Live Arnhem uitverkocht. De Hip Deventer (12 mei) en het Bridge Festival Eindhoven (13 mei) hebben nog wat tickets liggen. Haast u.

SJAKO! RECORD STORE DAY

Op 22 april verschijnt een unieke Record Store Day dubbel-verzamelaar van Sjako! met de briljante titel The Best Of ’88-’95. De band speelt bij Sounds in Haarlem om het releasefeestje te completeren. Ga halen dat vinyl want op = echt op. De tickets voor de shows in Paradiso en Victorie waren ook op. Dus als je Sjako! deze tour nog live wilt zien, komt in actie en bestelt die kaarten voor de komende shows.

Sjako! komt met podcast: Soleren doe je niet alleen

Sjako! heeft een podcast opgenomen: ‘Soleren doe je niet alleen’. Vijf afleveringen geklets en gekeuvel over hoogtepunten (en hier een daar een dalletje) uit de oude doos. Onder leiding van Marcel de Groot komt dertig jaar Sjako! voorbij. Echt leuk, luisteren maar.

Sjako! tour 2023

Sjako! tourt in originele drie-mansbezetting vanaf maart 2023 langs de leukste Nederlandse zalen. Van Amsterdam tot Weert, van Deventer tot Bergen op Zoom en alles wat ze onderweg tegenkomen. Dat wordt smullen, komt u ook? Kies een optreden in onze sectie shows.

Great tour Magnapop

Afgelopen week speelde Magnapop de Benelux plat. Dat is wat het is. De band genoot en was in vorm en het publiek liep de zaal uit met een glimlach op het gelaat. Wat kan live-muziek toch mooi zijn.

Sjako! met nieuwe muziek terug uit Frankrijk

De mannen van Sjako! hebben zich teruggetrokken op het Franse platteland en zijn daar behoorlijk tekeer gegaan. ‘Jimi’ is daarvan het resultaat. Dat belooft veel. Oordeelt u zelf maar. Hier.

Sjako! weer in originele bezetting

Sjako! speelt in originele bezetting! Wouter Planteijdt, Thijs Vermeulen en Jaap Vrenegoor hebben elkaar weer gevonden en dat zult u weten ook. Met wilde plannen. Later meer.